Onze ontwikkelingstrajecten zijn maatwerk. Wil je ons eerst leren kennen?
Deze laagdrempelige diensten & producten helpen jouw organisatie om zélf waardengedreven te ontwikkelen. (Ook Coronaproof)

MK_FC_201920191103_0114.jpg

30 minutes:
Inspiratieshots uit 't veld

Wij vertellen je succesverhalen en leermomenten uit jouw branche. En de lessen die jouw organisatie daar uit kan trekken. Bijvoorbeeld tijdens een medewerkersdag of heisessie.

IMG_20190327_193304.jpg

Workshop:
Waardengedreven leiderschap

Hoe betrek je mensen bij een gesprek over de belangrijkste uitgangspunten van de organisatie? Met deze workshop leren we leiders om de missie/visie, kernwaarden en strategie beter te delen.

JANUS.jpg

Waardenmeting:
De statistiek van cultuur

Een unieke meting van het organisatiebrede draagvlak van de (gewenste) organisatiecultuur. Waarden en cultuur als wetenschap voor gerichte ontwikkeling.

IMG_5083.jpg

Cultuurscan: Op zoek naar dominante verhalen

Kwalitatieve analyse van de cultuur en het ontwikkelpotentieel. Naar aanleiding van  diepteinterviews en oefeningen met medewerkers geven we je handvatten om zelf aan de slag te gaan.

wgnarrativea_edited.jpg

Workshop: elke medewerker is een storyteller

De rol van de communicatieafdeling verandert. Ze maken zélf geen verhalen meer, maar delen verhalen van stakeholders. Wij leren jouw organisatie hoe je mensen en hun verhalen betrekt.

coc1.PNG

Incompany challenge:

De toekomst van werk

Werken in Nederland verandert. Wij duiden de megatrends en wat ze betekenen doormiddel van een interactieve challenge over de toekomst van jouw organisatie.

steef.jpg

Coaching:

1-op-1 begeleiding

Soms kan je iemand gebruiken om opnieuw vast te stellen wat je belangrijk vindt en hoe je dat in de praktijk gaat brengen. Wij helpen je als coach met jouw ontwikkeling.

tipi3.jpg

Mediation: Hulp bij meningsverschillen

Soms zijn er meningsverschillen of onderwerpen die een objectieve blik en gespreksleiding kunnen gebruiken. Wij zijn ervaren mediators en zoeken naar gemeenschap; bij goed of bij slecht weer.

circles2.png

Maatwerk:

Jouw vraag centraal

Heb je een vraag waar je met ons over van gedachten wilt wisselen? Dat kan. We adviseren je graag over wat we kunnen betekenen voor je met betrekking tot het ontwikelen van jouw organisatie..

Wil je meer weten over wat we doen? Of referenties opvragen? Neem contact met ons op.