top of page

Get in touch.

Wil je samen vrijblijvend bepalen of Waardengedreven bij jullie vraag past?
Laat s.v.p. jouw gegevens achter. Haast? Mijn nummer is 06 242 44 197.

Volg mij op:
Ook te boeken via:

Dank! Ik kom zsm bij je terug.

sprekershuyslogo.webp
sprekersboom.png
IMG_1017_edited_edited.jpg
nicole_edited.jpg

Nicole Krabbenburg, CEOKindergarden

Vanaf de eerste afspraak was er meteen een geweldige klik met Stephan. Hij weet snel de verbinding te leggen en daarnaast vooral de vertaalslag te maken hoe we onze cultuur en waarden nog meer betekenis kunnen geven. Tijdens onze leadership conference wist hij met zijn verhaal iedereen te boeien.

paul.jpeg

Paul Hulshof,
Partner, KPMG

Tijdens onze values week inspireerde en prikkelde Stephan ons met een lezing over integriteit en waarden waarmaken in de praktijk. Scherp, energiek, wetenschappelijk onderbouwd en vooral levendig verteld.

erik langerak.jpg

Erik Langerak,
StorytellerAchmea

Met zijn keynote op ons jaarlijks management event zorgde Stephan voor een flinke dosis inspiratie over 'de waardengedreven organisatie'. Met als bonus een paar bruikbare ideeën om die waarden echt te laten leven. Plezierige samenwerking!

antoine.jpg

Antoine Driessen
Directeur

"Waardengedreven is open, gedreven en professioneel. Ze zijn in staat om strategische vraagstukken en beoogde cultuurbewegingen terug te brengen naar drijfveren en motieven van medewerkers binnen verschillende organisaties. Zij hebben een heldere visie, overzicht en zijn in staat complexe vraagstukken te vereenvoudigen naar datgene wat medewerkers drijft."

nicole.jpg

Nicole Snellaars - Lamers
Strategisch Adviseur

Waardengedreven zijn gedreven professionals met een heldere visie. Het is fijn om met ze samen te werken. Ze weten complexe vraagstukken terug te brengen naar wat een gemeenschap écht belangrijk vindt. In de praktijk betekent dit steevast zinvolle gesprekken, waarin ze met scherpe vragen en nieuwe perspectieven mensen helpen tot de kern te komen."

babette.jpg

Babette Veen
Manager mens & markt

"Ik leerde Waardengedreven kennen toen wij  op zoek waren naar een bureau dat ons kon helpen met onze missie / visie. Scherp, eerlijk en oprecht was hun advies. We kregen betere organisatiewaarden, een prettige partner en uiteindelijk een betere basis voor de interne en externe communicatie. Ik kijk terug op een leerzame samenwerking, want er was ook ruimte en vertrouwen voor feedback."

We werk(t)en o.a. voor: 

nimma.png
Logo.png
achmea.png
SIDN-logo-thumbnail.jpg
ocw.jpg
download.png
fclogo.jpg
RU.png
boehringer.png
bottom of page