top of page

Wij werken vanuit Utrecht en Nijmegen

en reizen -als het even kan- met het OV.

Heb je vragen over wat we voor jou kunnen betekenen?

Ons telefoonnummer is 024 675 64 13.

Mailen kan naar Stephan of Sander @Waardengedreven.nl

Bedankt! Bericht verzonden.

antoine.jpg

Antoine Driessen
Directeur

"Waardengedreven is open, gedreven en professioneel. Ze zijn in staat om strategische vraagstukken en beoogde cultuurbewegingen terug te brengen naar drijfveren en motieven van medewerkers binnen verschillende organisaties. Zij hebben een heldere visie, overzicht en zijn in staat complexe vraagstukken te vereenvoudigen naar datgene wat medewerkers drijft."

nicole.jpg

Nicole Snellaars - Lamers
Strategisch Adviseur

"Sander & Stephan zijn gedreven professionals met een heldere visie. Het is fijn om met ze samen te werken. Ze weten complexe vraagstukken terug te brengen naar wat een gemeenschap écht belangrijk vindt. In de praktijk betekent dit steevast zinvolle gesprekken, waarin ze met scherpe vragen en nieuwe perspectieven mensen helpen tot de kern te komen."

babette.jpg

Babette Veen
Manager mens & markt

"Ik leerde Waardengedreven kennen toen wij  op zoek waren naar een bureau dat ons kon helpen met onze missie / visie. Scherp, eerlijk en oprecht was hun advies. We kregen betere organisatiewaarden, een prettige partner en uiteindelijk een betere basis voor de interne en externe communicatie. Ik kijk terug op een leerzame samenwerking, want er was ook ruimte en vertrouwen voor feedback."

We werk(t)en o.a. voor: 

nimma.png
Logo.png
achmea.png
SIDN-logo-thumbnail.jpg
ocw.jpg
download.png
fclogo.jpg
RU.png
boehringer.png
bottom of page