The Pink Church
 

Er zijn weinig woorden die zo beladen zijn als het woord kerk. De meeste mensen gaan de weerstand als het er over gaat. Maar wist je dat dit woord oorspronkelijk niets met het Christendom te maken had? Het was de oproep tot volksvergadering in het oude Griekenland.

Waarden gaan over wat we belangrijk vinden, individueel en gezamenlijk. Het is een woord dat we zijn gaan gebruiken om het over 'het goede' te hebben zonder daar meteen religie voor nodig te hebben.

In tijden waar feiten geen feiten meer zijn en identiteitspolitiek gaat over hoe we anderen kunnen buitensluiten lieten wij ons inspireren door de oorspronkelijke betekenis van deze woorden: een oproep tot volksvergadering over wat belangrijk is.

 

Daarom blazen we 15 juni een knalroze kerk op, midden op het Vrijthof in Maastricht. Om een gezamenlijke dialoog aan te gaan over de zoektocht naar zaken als waarheid, purpose en betekenis. Zonder dat het gaat over het hebben van gelijk.

Met o.a. optredens van
De Burgemeester van Maastricht
De kroegtheoloog
Modeprojecten 'God is a woman' en 'A dialogue between fashion & death'

De dominee van de Zwarte Cross

...en Waardengedreven

 

Zin in? Attend the Pink Church

Dit zijn interessante tijden. De maatschappij zoekt naar betekenis, zingeving is hip en organisaties hebben het over purpose. Wat betekent dit voor hoe we samenwerken?

Méér van dit? Direct in je inbox? Dat kan.