Programma | Algemeen Fonds

Weet je nog? Monopolie? Tegenwoordig is alleenheerschappij een beetje uit de mode, en het bijdragen aan het collectieve belang is ook een stuk leuker. Daarom hebben we ons eigen 'algemeen fonds' in het leven geroepen. 

Doing well, by doing good.

We vinden het namelijk belangrijk om goede dingen te doen. Als je met Waardengedreven werkt doe je automatisch óók goede dingen, want zo'n 5% van onze facturabele tijd gaat onbezoldigd naar maatschappelijke initiatieven. Zoals ClubGoud, bijvoorbeeld. Hoef je niks voor te doen behalve met ons samenwerken.

Maar meedoen mag wel!

Als jouw organisatie het óók belangrijk vindt om goede dingen te doen hebben we een innovatief programma ontworpen: Jouw algemeen fonds. Een eigen invulling aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, en een prima manier om te werken aan de cultuur van je organisatie en de waarden die jullie belangrijk vinden.

Wat gaan we doen?

We gaan in jouw organisatie op zoek naar ambassadeurs en begeleiden ze om samen een goed doel op te richten. Dit doel is concreet en uitvoerbaar en heeft altijd een direct verband met de waarden van de organisatie. Waardengedreven investeert 5% van onze totale fee in dit goede doel, en jullie bepalen hoeveel er bij moet. Zo werk je tegelijkertijd aan een betere wereld (MVO), unieke content en een sterke cultuur.

Haal méér uit maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO):

Breng jouw organisatiewaarden in de praktijk

Versterk jouw cultuur, én je merk.

Genereer unieke, deelbare content

Werk mét medewerkers aan een betere wereld

* Bij grote bedragen stellen we indien gewenst een onafhankelijk bestuur beschikbaar. Afhankelijk van de inhoud zijn investeringen in het algemeen fonds fiscaal aftrekbaar.

Waardengedreven © 2020 | Broeders@Waardengedreven.nl